CAMPUS D’ESTIU JÚLIA SOLER 2023

Hola família del bàsquet!

Després de l’èxit de les últimes edicions, aquest any repetim el format del campus d’estiu “CAMPUS JÚLIA SOLER”, vinculant el CBBanyoles amb ExtraTime Girona, una empresa dedicada a la tecnificació de tots els jugadors i jugadores que vulguin donar un pas més dins el bàsquet.
 
Seran 4 hores matinals dedicades al bàsquet, on des de la primera hora fins l’última els/les jugadors/es gaudiran i aprendran amb professionals del sector. A més a més, tindran la gran sort que els acompanyarà la Júlia Soler, que aquest any ha jugat  al Cadí La Seu, de la Lliga Femenina Endesa.
 
Durant la setmana, els/les participants del campus rebran més d’una sorpresa que de ben segur que els agradarà… Així que no us ho podeu perdre!

Aquí sota trobareu el formulari el qual us permetrà reservar la plaça al campus. Un cop l’hagueu reservat, rebreu un correu en les properes hores amb l’enllaç d’inscripció final on haureu d’omplir les dades que us requeriran. 

Preu:

1 torn: 105€ (socis) / 115€ (no socis)

2 torns: 190€ (socis) / 210€ (no socis)

Per jugadores i jugadors del 2015 (inclòs) al 2006!
 
Qualsevol persona que hagi formulat la reserva i no hagi efectuat el pagament dins la data establerta perdrà la plaça reservada.

Us hi esperem!

*US RECORDEM QUE HI HA PLACES LIMITADES‼️

Desplaça cap amunt